Franske madretter til sommerens Tour de France
Tour de France er over os, og CykelPuls er dykket ned i den fransk-danske gastronomi og har fundet inspiration til små retter og snacks, der ikke kræver lang tid i køkkenet. Nyd dem under eller efter tourens etaper.
Den fede and er god i denne ret tilsat lidt syre, da aspargesene sauteres i balsamico, som klæder hinanden utrolig godt. En dejlig, let sommerret, der hurtigt kan laves, når tourens etape er overstået. Server evt. anden med et godt glas rødvin til.
Ingredienser:
Grøn salat
8 skrællede hvide asparges
1 andebryst
4 cl balsamico
Rens og skyl salaten. Sving den i et viskestykke, så den bliver tør. Rids skindet på andebrystet, og steg det på skinsiden, til det er brunt. Vend det, og sæt det i ovnen på 200 grader i 12-14 minutter. Sæt det på en kold tallerken, og lad kødet trække i 20 minutter.
Aspargesene skæres i passende stykker og steges møre i en klat smør. Det tager ca. 3 minutter. Balsamicoen tilsættes saften, som er trukket ud af andebrystet. Aspargesene anrettes på salaten, og ”saucen” koges jævn og fordeles henover. Andebrystet skæres i skiver, og så er vi klar.
loading...
Skriv et svar